středa 12. října 2016

Světelná transformace

Informačních zdrojů, věnujících se probíhající energetické (vibrační) proměně lidského společenství, jeho probuzení a osvobození, existuje neuvěřitelné množství. Stačí si zadat do Googlu "duchovno vzestup transformace".

Nejsem rozhodně žádným sympatizantem šílených bovisových tabulek, provázených sluníčkovým jásotem a (pro lepší přiblížení) pozitivními geometrickými květy života, které bez negativu nefungují a jen člověka stahují do uzavřeného, polarizovaného prostředí:


Pro mnohé z nás to je ale potřebný hmatatelný důkaz, že se něco opravdu děje. Stejně tak jako mnozí potřebují "transformační channelingy", z nichž podle mého názoru je drtivá většina úplně mimo rytmus přítomnosti (skutečnosti), a že by měl někdo snahu lidi vést správným směrem (to jest k neutrální základně - jednotě protikladů - souladu vůle, citu a rozumu - vnitřní samostatnosti), se také říct nedá:


Největším důkazem, že je transformace v běhu, kromě změny intenzity a zbarvení slunečního záření, je nejspíš všeobecná enormní únava jedinců, kteří mají aktivní vyšší čakry a jde to takříkajíc přes ně:


Objektivně se to tedy děje...

Síly kosmické a galaktické dělají co mohou, a činí se samozřejmě i ty vetřelecké (které pokládají Zemi za svůj majetek a lidstvo za své poskoky). Kdo nic nevnímá a má myšlení napojené na televizi, toho nepřesvědčí nejspíš ani zmizení Měsíce. Kdo se ale opravdu probudil, nakopnul v sobě energii a nebere si žádné servítky, ten v procesu změn hraje neocenitelnou roli. Takovýchto jedinců ani nemusí být žádné dramatické množství - mají skutečně moc spálit vše umělé (nesvobodné, nepřirozené) na prach.

Můžete schválně hádat, které paradigma podporují všichni ti takzvaní sluníčkáři a srdíčkáři, pro které je všechno rozzářené, běloskvoucí a duhově pozitivní. Šedá eminence není hloupá a samozřejmě nevyrukuje s přímočarou negativní taktikou, neboť vraždit se či ze srdce nenávidět mezi sebou prostě nebudeme. Něco napohled andělského ovšem mnozí z nás bohužel spolknou i s navijákem - je to okamžitě zřejmé, viditelné, není ani třeba nic dělat: velcí duchovní mistři a andělé světla udělají všechno za nás, stačí hodit na papír pár závratných znalostí a na závěr připojit velké jméno, pak už nikdo nepochybuje...

Jsou to ale opravdu mé vlastní názory a pocity? Děje se to zevnitř mě, jsem já onou aktivní složkou? Nebo mi jen někdo instaloval nějaký filtr a zastřel mé vnímání? Nekrade mi někdo ve skutečnosti mou skutečnou živou sílu a mou průzračnost a jedinečnost?

Změna je možná pouze zevnitř nás a na neutrální bázi. Neutrální síla je ta nejmocnější (jakkoliv takzvaně "nulová"). Buďme vším - a teprve až pak něčím. Realitu může transformovat pouze beztvará energie, která není ani pozitivní ani negativní, má však v sobě potenciál obojího. Je to světlo poznání a sebevědomí - vědomí, že jsme božští.